Ροή Ειδήσεων

Αυτή είναι η κοινωνία μας. Με 96% αναπηρία και ζει χωρίς ρεύμα.

Εδώ και 50 μέρες δεν έχει ρεύμα ο Βασίλης Καλογερόπουλος που ζει μόνος του χωρίς καμία βοήθεια, έχοντας 96% αναπηρία στο Νησί της Ημαθίας. Ο κ. Καλογερόπουλος αδυνατεί να πληρώσει τη ΔΕΗ και ζει χωρίς ρεύμα από την έναρξη της καραντίνας έως και σήμερα.

CED26E76-B741-4FFB-AA6F-4C2C934A5066

«Τη μία μέρα μου κόψανε το ρεύμα και την άλλη ήταν η καραντίνα. Ήταν το ποσό μεγάλο και δεν μπορούσα να το πληρώσω. Είμαι ένας άνθρωπος και ζω μόνος, τα κάνω όλα μόνος, έχω αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορώ να το φτιάξω» λέει μεταξύ άλλων μιλώντας στο Open TV και συμπληρώνει: «Το ποσό οφειλής έχει φτάσει 7.100€. Εγώ ενδιάμεσα σ’ αυτά τα χρόνια, έχασα μάνα πατέρα κι αδερφό. Δεν μπορούσα να το πληρώσω.

Ενδιαφέρθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας, ο δήμαρχος, αλλά δεν έγινε επανασύνδεση. Ζούσα χωρίς φως όλο αυτό το διάστημα. Ζω στο σκοτάδι. Τα παιδιά (σ.σ.: της ΔΕΗ) μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας ήρθε διαταγή να το κόψουμε. Όταν με είδαν, δεν ήθελαν να το κόψουν. Η σύνταξη είναι 1.200€ και δεν φτάνουν για τον μήνα. Είναι πολλά τα έξοδα για νοσοκομεία, φαγητά κτλ. Είναι αδύνατον να δώσω τα λεφτά για να μπω σε ρύθμιση. Δεν σηκώνομαι καν όταν νυχτώσει. Για να πάω στο μπάνιο, πάω με τα γόνατα, τοίχο-τοίχο…»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.