Υπάλληλος σεκιουριτι πέταξε με τις κλωτσιές ηλικιωμένο που ήθελε να εξυπηρετηθεί στη ΔΕΔΔΗΕ.


Γέμισε ο κρατικός μηχανισμός τραμπούκους λες και είμαστε σε άλλες εποχές.

Ο ταλαίπωρος ηλικιωμένος επιχείρησε να μπει σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι χωρίς να έχει κλείσει πρώτα ραντεβού.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι τον σταμάτησε και του είπε ότι απαγορεύεται να μπει εφόσον δεν είχε προγραμματίσει την επίσκεψή του, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να λογομαχήσουν και στη συνέχεια να έρθουν πιαστούν στα χέρια.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι όπως θα δείτε και στο βίντεο, κλωτσάει με τα πόδια του τον ηλικιωμένο ο οποίος είναι πεσμένος στην πόρτα, ενώ πολίτες που βρίσκονται έξω, αντιδρούν και καλούν την αστυνομία.

Ο διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου Παύλος Βαρδουλάκης μίλησε στο neakriti.gr και ανέφερε ότι ο πολίτης εξυπηρετήθηκε από τον ίδιο στο γραφείο του και εξετάστηκε το αίτημά του, τονίζει όμως ότι η εταιρία φύλαξης έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις γι αυτή την συμπεριφορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εταιρεία σεκιουριτι λειτουργει με τέτοιο βάρβαρο τρόπο σε κρατική υπηρεσία. Χαρακτηριστικο παράδειγμα πριν λίγα χρόνια (2016) η αναγωγή συμπεριφορά σεκιουριτά στον σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιας.