Ροή Ειδήσεων

Σαλος με τις μεταγραφες του Open που βαζει πλωρη να γινει ο νεος Σκαι: Πηρε Καμπουράκη, Στραβελάκη, Νιφλή και Φώσκολου

Το κανάλι OPEN, περνάει και αυτό στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με την.. «απο-ΣΥΡΙΖΟ-ποιηση» που είχε ξεκινήσει δειλά, μετά τις περσυνές φωτιές, όπου ήταν το μόνο κανάλι που μετέδιδες χωρίς λογοκρισία, από το Μέγαρο Μαξίμου, όλα τα μέτωπα των πυρκαγιών.

Μπορεί η αληθινή περσυνή δημοσιογραφία να εκτόξευσε την τηλεθέαση του OPEN, αλλά ενόχλησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Ελλάδα, προτεραιότητα έχουν οι κυβερνήσεις και όχι οι τηλεθεατές.

Ετσι, ο OPEN πλέον θα μπει και αυτός δυναμικά στο κυβερνητικό στρατόπεδο, χτυπώντας ανοιχτά τον ΣΚΑΪ, που έχει την πρωτοκαθεδρία εδώ και χρόνια στο γαλάζιο στρατόπεδος.

Οπότε θα δούμε στην πρωϊνή ζώνη, την δυναμική σε τηλεθέαση στο πλευρό του Παπαδάκη Χρύσα Φώσκολου, τον γνωστό απο την συνεργασία του με enikos.gr και τον Real fm του Νίκου Χατζηνικολαου, Μάνο Νιφλή και φυσικά τον γνωστό Δημήτρη Καμπουράκη, που τυγχάνει και οικογενειακός φίλος του πρωθυπουργικού ζεύγους και στο δελτίο ο γνωστός και μη εξαιρετεός Νίκος Στραβελάκης

Φιλάκια

Κατηγορίες:Ροή Ειδήσεων, MEDIA, news

Tagged as: ,

1 replies »

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.